Workshop Safer ClubbingAan de hand van verschillende veelvoorkomende scenario’s bespreken we hoe je als personeel kunt optreden om een uitgaansplek veiliger en inclusief/inclusiever te maken. Daarbij geven we praktische tips die relevant en toepasbaar zijn voor iedereen op de werkvloer.

Resultaat is dat deelnemers handvatten hebben om grote en kleine situaties te de-escaleren en aan bezoekers duidelijk kunnen maken dat zij zorg dragen voor de veiligheid van zowel bezoekers en team.


Tags

Emancipatie
Inclusie
Seksueel grensoverschrijdend gedragQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties