Queer Support Den Haag

COC CaféHet COC Café is een bar en ontmoetingscentrum in Den Haag voor de LGBTQ+-gemeenschap. Iedere vrijdag is de bar geopend en op de woensdagavond. Donderdagavond kunt u aanschuiven voor het eetcafé.

Het verdere aanbod van activiteiten is heel breed. Er worden activiteiten georganiseerd voor verschillende queer doelgroepen, waaronder jongeren tot 18 jaar, studenten, genderdiverse mensen, vrouwen, ouderen, mensen met een beperking en mensen met autisme. Het café is niet commercieel en wordt draaiend gehouden door vrijwilligers van COC Haaglanden. Kom eens langs!

Het café is het hele jaar open. Kijk voor de agenda op de website.

Voor wie?

LHBTI's


Tags

Homo's
Lesbische vrouwen
Ontmoeting
Cafés
Biseksuelen
LHBTI'ers
Homo-emancipatie
Queers

Ontmoeten borrel></center>
<br/><br/>
			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Scheveningseveer 7, 2514HB
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties