Queer Support Den Haag

Orpheus open avondenBij Orpheus ontmoeten mensen elkaar die in hun heterorelatie te maken hebben met homoseksuele, lesbische of biseksuele gevoelens van henzelf of hun partner. 

Op de Open Avonden vindt u een luisterend oor, begrip en kunt u ervaringen delen. Sommige mensen worstelen al jaren met homo-, lesbische of biseksuele gevoelens in hun heterorelatie, anderen nog maar kort. Iedereen probeert op zijn eigen manier antwoorden te vinden en te werken aan een toekomst. Veiligheid en geborgenheid staan voorop. Dit alles onder begeleiding van ervaringsdeskundigen.

Een eerste bezoek aan een open avond kan best spannend zijn en moed vergen. Wij weten dit uit ervaring. Het is aan u wat u wilt delen, alleen luisteren mag ook.

Voor wie?

Volwassenen


Tags

Gespreksgroepen
Homo's
Lesbische vrouwen
Ontmoeting
Relatieproblemen
Zelfhulp
Ervaringsdeskundigen
Biseksuelen
LHBTI'ers
Queers
LHBTI-hulpverlening

></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties