Queer Support Den Haag

Strong Girls XLHet XL-programma is gericht op jonge vrouwen tussen de 18 en 27 jaar oud. In deze levensfase staan jonge vrouwen voor diverse levensuitdagingen, zoals het vinden van werk, het opbouwen van een eigen leven en het maken van persoonlijke keuzes. Coaching in het XL-programma gaat over ondersteuning bieden bij het versterken van hun professionele en persoonlijke vaardigheden. Helpen bij het ontdekken van passies, het formuleren van doelen en het overwinnen van obstakels op weg naar een zelfstandige toekomst.

Voor wie?

Jonge vrouwen van 18-27


Tags

Sociaal-emotionele ontwikkeling
Empowerment
Zelfvertrouwen
Vrouwenemancipatie

Ondersteuning gesprek vrouwen></center>
<br/><br/>
			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Burgemeester van Karnebeeklaan 6, 2585BB
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties