Queer Support Den Haag

Ondersteuning door een genderbuddyHet maatjes project Genderbuddy richt zich op het matchen van transpersonen met een buddy. In het buddies project wordt er gewerkt aan het wegnemen van hobbels in het privéleven in samenwerking met hulpverleners, het verbeteren van vaardigheden, de taal en/of het verkrijgen en behouden van werk.

Via de buddies wil de Catharina Anastasia Foundation tezamen met Genderness trans personen helpen om uit hun sociale en maatschappelijke isolement te stappen.


Tags

Maatjesprojecten
Maatjes
Transgenders
Queers
LHBTI-hulpverlening

Ondersteuning jongeren gesprek anoniem></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties