Queer Support Den Haag

WandelgroepWandelgroep de Potige Dames loopt meestal binnen een straal van circa 1 uur reisafstand van Amsterdam. Eén à twee keer per jaar wandelen we verder weg. De lengte van de tochten variëert tussen de 12 en 18 kilometer en het gaat onder alle weersomstandigheden door. Honden mogen (aangelijnd) meelopen, indien dat is toegestaan in het gebied waar we wandelen. Het begin- en eindpunt is bereikbaar met het openbaar vervoer.

We wandelen op de tweede zondag en herhalen de tocht op de vierde zaterdag van dezelfde maand. We starten tussen 10.30 en 11.15 uur, afhankelijk van trein- en/of busverbindingen. Soms bieden we 2 verschillende wandelingen aan in één maand.

De groep staat open voor lesbische en biseksuele vrouwen.


Tags

Lesbisch
Wandelen
Sportaanbod
Biseksuelen
Queers

Wandelen met wandelschoenen aan></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties