Queer Support Den Haag

NA Rainbow and friends/lhbtq in herstelNA is een niet-commerciële gemeenschap van mannen en vrouwen voor wie drugs een ernstig probleem waren geworden. Wij zijn herstellende verslaafden die elkaar helpen clean te blijven door geregeld samen te komen.

Het programma heeft als uitgangspunt volledige onthouding van alle drugs. Het verlangen om te stoppen met gebruiken is de enige voorwaarde om lid te zijn. NA-bijeenkomsten hebben een informeel karakter en worden geleid door ervaren leden. 

Aanmelden kan op de dag zelf.

Voor wie?

Mensen met een drugsverslavingsprobleem


Tags

Verslaafden
Zelfhulp
Alcoholisme
Drugsverslaving
Drugsverslaafden
Ex-drugsverslaafden
LHBTI'ers
Queers

Verslaving zelfhulp NA></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties