Spot46 inloopspreekuurBij Spot46 kunnen de sekswerkers binnenlopen voor gratis informatie en advies in allerlei talen over gezond en veilig werken in de seksuele dienstverlening. Denk aan informatie of advies over financiën, wetgeving, belasting, opkomen voor jezelf, seksualiteit en (veilige) sekstechnieken. Of ze kunnen hulp krijgen van een boekhouder of bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Ook kunnen de sekswerkers condooms, glijmiddel en sponsjes kopen of een kopje koffie drinken kan natuurlijk ook.

Het inloopspreekuur is op dinsdag t/m vrijdag van 13:00 uur tot 17:00 uur.


Tags

Anticonceptie
Prostitutie
Soa's
Prostituees
Spreekuren
Queers
LHBTI-hulpverlening

Herengracht 46, 2511EJ
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties