Queer Support Den Haag

Meegaan met HojokampHojokamp is een gezellig kamp voor jongeren tussen de 13 en 25 jaar die met homo-, biseksuele- en/of transgender (LHBT+) gevoelens rondlopen. Hojokamp biedt je de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en om helemaal jezelf te kunnen zijn. Onder begeleiding van de enthousiaste vrijwilligers van Stichting Outway worden interessante workshops en serieuze teamtalks afgewisseld met leuke spellen en activiteiten.

Dit kamp is niet bedoeld voor jongeren die uit zijn op avontuurtjes; seksuele handelingen zijn op het kamp ten strengste verboden! Je komt naar het Hojokamp voor jezelf en om nieuwe mensen te leren kennen.  Daarnaast zijn ook alle vormen van alcohol en drugs niet toegestaan. Dit klinkt streng en saai, maar je zult zien dat je dit helemaal niet nodig hebt.

Je mag maar één keer mee op Hojokamp, zodat wij zoveel mogelijk jongeren de kans kunnen geven op deze unieke ervaring. Heb je na Hojokamp zin om vaker mee te doen? Kijk dan eens naar onze andere activiteiten.

 


Tags

Vakantiekampen
LHBTI'ers
Queers

Groepje jongeren bij rode muur></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties