Queer Support Den Haag

Platform voor LHBT fans van ADODe Roze Règâhs bieden LHBT fans van ADO Den Haag een platform om over voetbal en hun favoriete club ADO Den Haag te discussiëren.

De Roze Règâhs willen geen apart supportersvak in het Kyocera stadion, daar vinden wij geen flikker aan. Wij staan of zitten gewoon naast je en zijn ook gewoon ADO Den Haag fans met een groen geel hart, alleen met een roze randje.

De fans kunnen elkaar voor en na de thuiswedstrijden ontmoeten in hun vaste stamcafé. De supportersclub doet ook mee aan onder meer de Canal Parade en Roze zaterdag.


Tags

Supporters
Voetbal
LHBTI'ers
Queers

Man met regenboogvlag queer></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties