Queer Support Den Haag

Techniek- en duurtrainingDe gediplomeerde trainers van zwemvereniging Plons geven een techniek- en duurtraining. Alle zwemmers zijn in banen ingedeeld op hun eigen niveau. Het niveau varieert van de snelle zwemmers, die regelmatig deelnemen aan wedstrijden, tot zwemmers die bijvoorbeeld de borstcrawl willen leren. Je kan je conditie goed op peil brengen.

De trainingen vinden plaats in de zwembaden De Blinkerd (Scheveningen), zwembad Overbosch (Mariahoeve) en in het Hofbad (Ypenburg). Kijk voor meer informatie over de trainingstijden, locaties en andere zaken op de website.


Tags

Zwemmen
Sportaanbod
LHBTI'ers
Queers

Sport wedstrijdzwemmen zwembad></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties