Queer Support Den Haag

Contactgroep Het JongensuurHet Jongensuur is een contactgroep voor mensen die geboren zijn in een vrouwenlichaam maar zich (gedeeltelijk) jongen of man voelen. De groep komt ongeveer een keer in de maand bij elkaar om ervaringen en informatie uit te wisselen, bij te praten en leuke dingen te ondernemen.

Het Jongensuur is er voor twijfelaars, transgenders en transseksuele VM-ers. Je kunt je twijfels en gevoelens over je genderidentiteit bespreken zonder dat het meteen over hormonen of operaties moet gaan (al mag dat ook).
Of je nu een geslachtsaanpassende behandeling wilt of niet: bij Het Jongensuur mag je zijn wie je bent.


Tags

Ontmoeting
Zelfhulp
Transseksuelen
Transgenders
Genderidentiteit
Queers

></center>
<br/><br/>
			
			 										<br>
<br>
		</div>
				
			
	</div>	
</div>	
			


<section class=


Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties