The Hang-Out 070The Hang-Out 070 is een huiskamerproject opgericht om een safer space te bieden aan de LHBTQ gemeenschap in de regio Haaglanden. Wij stellen ons op als een veilige ontmoetingsplek waar mensen uit deze gemeenschap zichzelf kunnen zijn, zichzelf kunnen ontplooien, en hun sociale contacten kunnen uitbreiden.

Daarnaast organiseren wij ludieke, educatieve evenementen met centraal thema’s die aansluiten aan de belangen van de gemeenschap. Hierin focussen wij ons op de leefwereld en de benodigdheden van LHBTQ mensen van kleur en mensen met een migratieachtergrond.


Tags

Homo's
Intercultureel
Lesbische vrouwen
Multicultureel
Ontmoeting
Biseksuelen
LHBTI'ers
Genderidentiteit
Queers

Regentesseplein 148, 2562EN
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties