Queer Support Den Haag

The Hang-Out 070The Hang-Out 070 is een huiskamerproject, opgericht om een  safe space  te bieden aan de LHBTQ-gemeenschap in de regio Haaglanden. Wij willen een veilige ontmoetingsplek zijn, waar mensen uit deze gemeenschap zichzelf kunnen zijn, zichzelf kunnen ontplooien en hun sociale contacten kunnen uitbreiden.

Daarnaast worden ludieke, educatieve evenementen georganiseerd, waarbij thema’s centraal staan die aansluiten bij de belangen van de gemeenschap. Hierbij focussen wij ons op de leefwereld van LHBTQ-mensen van kleur en mensen met een migratieachtergrond, en op vragen die bij hen leven. 


Tags

Homo's
Intercultureel
Lesbische vrouwen
Multicultureel
Ontmoeting
Biseksuelen
LHBTI'ers
Genderidentiteit
Queers

Queer regenboogvlaggen></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties