Queer Support Den Haag

Fietsclub StuurloosVrouwenfietsclub 'Stuurloos' fietst 1 keer per maand op zondag van maart tot en met oktober. We streven ernaar in 2 groepjes 2 afstanden te fietsen: een van omgeveer 40 km en een van ongeveer 60 km. Tussendoor kan nog gewisseld kan worden, omdat we elkaar regelmatig tegenkomen bij de lunch of op een terras. Gezelligheid en natuurschoon spelen een grote rol.
In verband met andere activiteiten wisselen de 2e, 3e en 4e zondag van de maand af. We verzamelen meestal om 11.30 uur op een NS station met parkeerplaats. 


Tags

Fietsen
Lesbisch
Sportaanbod
Queers

Vrouwen op racefietsen stilstaand></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties