Queer Support Den Haag

Onderling contact voor transgendersTransvisie organiseert onderling contact (bijeenkomsten en een-op-een contact) om elkaar te ondersteunen en te helpen. We hebben verschillende groepen voor vrouwen, mannen, non binaire mensen, ouders, partners, kinderen en jongeren.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaringsdeskundige vrijwilligers, die zelf te maken hebben, of hebben gehad met alle vormen van transgenderzijn. De bijeenkomsten zijn voor alle transgender mensen, genderzoekers, voor mensen die vragen hebben over hun genderidentiteit. Een-op-een contact is er in verschillende vormen: via telefoon of e-mail, via een individueel gesprek of via bezoek in het ziekenhuis. 

Voor wie?

Queers


Tags

LHBTI'ers
Genderidentiteit
Queers

Queer jongen></center>
<br/><br/>
			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Niasstraat 1, 3531WR
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties