Queer Support Den Haag

Community De Kringen voor vrouwenBen jij een enthousiaste vrouw van 45 jaar of ouder? Hou je van inspirerende gesprekken, gezelligheid en het delen van ervaringen? Dan is onze Vrouwenkring de perfecte plek voor jou! We heten ook graag vrouwen die (ook) van vrouwen houden van harte welkom.

Waar je ook in de regio Den Haag woont, je bent van harte uitgenodigd om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap. Samen willen we een veilige en inspirerende omgeving creëren waar vriendschappen kunnen bloeien en waar we elkaar kunnen vinden.

Voor wie?

Vrouwen 45-85 jaar


Tags

Lesbische vrouwen
Ontmoeting
Biseksuelen
Queers

Queer hand regenboogkleuren></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties