Queer Support Den Haag

Wandeling het Damespad Den HaagHet Damespad in Den Haag is vooral een afwisselende wandeling. Moderne architectuur, idyllische hofjes en verrassende doorkijkjes. Musea van oude meesters en spannende moderne kunst, je komt het allemaal tegen. Het is ook een wandeling door het groene hart van Den Haag om te eindigen in Scheveningen en aan het Noordzeestrand. Hier staat de vissersvrouw nog steeds op de uitkijk en besluit u links- of rechtsom te gaan, rechtdoor naar het strand of rechtsomkeert per tram.


Tags

Lesbisch
Wandelen
Sportaanbod
Queers

Wandelen in het bos></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties