Queer Support Den Haag

Meegaan met Hojokamp 2.0Hojokamp 2.0 is een vervolg op het reguliere kamp. Het is korter dan het reguliere kamp, maar minstens even bijzonder. Jongeren die meegaan met het HJK2.0 zijn vaak al een stukje ‘verder’ in hun ontwikkeling, daarom zijn de onderwerpen die aan bod komen tijdens workshops ook net wat anders.

Net als op het reguliere Hojokamp, zijn er ook op Hojokamp 2.0 kampregels waaraan je je moet houden. Zo zijn ook op dit kamp seksuele handelingen ten strengste verboden.

 


Tags

Vakantiekampen
LHBTI'ers
Queers

Jongeren tieners></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties