Queer Support Den Haag

Kleding shoppen exclusief voor transpersonen en andere lhtbiBent u trans, non-bi of bi en op zoek een nieuwe garderobe? Wilt u mee naar een leuke tweedehands winkel; met mooie kleding, schoenen en sieraden?

De kringloopwinkel sluit op verzoek elke tweede donderdagmiddag van de maand speciaal zodat de trans+ doelgroep rustig kan winkelen. De winkel is dan gesloten voor ander publiek.

Geef u vooraf op zodat we weten wie er wil komen.

Als er genoeg aanmeldingen zijn gaat het door. Anders schuift het op naar de volgende keer. Meer informatie of alvast aanmelden om te komen kijken, passen en/of kopen? Stuur dan even een mailtje.


Tags

Kleding
Transseksuelen
Transgenders
Transvrouwen
Transmannen

Kleding tweedehands></center>
<br/><br/>
			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Scheveningseveer 7, 2514HB
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties