Queer Support Den Haag

Hulp en advies rondom seksuele geaardheid of gender identiteitHet gespecialiseerd maatschappelijk werk van het COC Haaglanden biedt advies, informatie en psychosociale hulpverlening aan iedereen die vragen heeft of problemen ondervindt rondom seksuele geaardheid of gender identiteit. Vragen kunnen o.a. gaan over acceptatieproblemen, coming out, coming in, cultuur en religie, discriminatie, (angst voor) uitsluiting of geweld, kinderwens, relatie, LHBTQI+ gevoelens binnen een heterorelatie, etcetera.

Ook naasten, zoals partners, ouders of kinderen, zijn welkom voor een gesprek. Er wordt hulpverlening geboden in de vorm van individuele, relatie- en/of groepsgesprekken. We bieden ook informatie voor professionals in verschillende werkvelden, zoals onderwijs of de (mentale) gezondheidszorg. Daarnaast bieden we trainingen, workshops en gastlessen. Onze hulpverlening is kosteloos en kan eventueel in het Engels en/of anoniem. Wij zijn gebonden aan regels en wetgeving inzake privacy en vertrouwelijkheid en we hebben een geheimhoudingsplicht.

Heb je hulp nodig, wil je verwijzen of heb je een andere vraag? Bel of stuur een e-mail naar maatschappelijk werk van het COC Haaglanden of direct naar één van onze maatschappelijk werksters Charlotte en Tika.

Voor wie?

LHBTQI+


Tags

Homoseksuelen
Transseksuelen
Specifiek maatschappelijk werk
Biseksuelen
LHBTI'ers
Seksuele geaardheid
Genderidentiteit
Queers
LHBTI-hulpverlening

Man met regenboogvlag queer></center>
<br/><br/>
			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Scheveningseveer 7, 2514HB
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties