Queer Support Den Haag

Voorlichting over seksuele diversiteitDe school is vaak geen veilige plek voor scholieren om uit de kast te komen. Lesbische, homoseksuele, biseksuele en transgenderleerlingen (afgekort tot lhbt) krijgen regelmatig met negatieve reacties te maken.

Het voorlichtingsteam van COC Haaglanden maakt seksuele diversiteit bespreekbaar. Met onze gastlessen leveren wij niet alleen een invulling aan de uitvoering van de wet Burgerschapsonderwijs , maar wij kunnen ook helpen bij het meekijken, checken en opstellen van een LHBTIQ+ vriendelijk leef en leerklimaat op uw school!


Tags

Homoseksuelen
Seksuele voorlichting
Transseksuelen
Diversiteit
Biseksuelen
LHBTI'ers
Seksuele geaardheid
Genderidentiteit
Queers

Queer regenboogkleuren op straat></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties