Queer Support Den Haag

Strong Girls YoungHet YOUNG programma is gericht op meiden van 13 tot en met 17 jaar oud. In deze periode maken meiden belangrijke keuzes op het gebied van opleiding, carrière en sociale relaties.

Coaching in het YOUNG programma gaat over het  vergroten van hun zelfbewustzijn, het stellen van doelen en het omgaan met uitdagingen. Ondersteunen van de meiden in het ontwikkelen van veerkracht en zelfstandigheid, zodat ze met vertrouwen hun toekomst tegemoet kunnen gaan.

Voor wie?

Meiden van 13 tot en met 17


Tags

Sociaal-emotionele ontwikkeling
Meisjes
Empowerment
Zelfvertrouwen

Jongeren 3 meiden></center>
<br/><br/>
			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Burgemeester van Karnebeeklaan 6, 2585BB
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties