Queer Support Den Haag

Positive Identity trainingAls jongere komt er al best veel op je af, zeker als je binnen de Queer (LHBTIQ+) doelgroep valt. Iedereen heeft wel eens struggels en iedereen voelt zich wel eens minder fijn. Als dit bijna elke dag is, dan kan dit wel flink in de weg zitten. De Positive Identity training kan je helpen om positiever te denken, beter voor jezelf op te komen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

De training is uitsluitend voor deelnemers die binnen de Queer doelgroep vallen en er is veel ruimte om ook daar met elkaar over in gesprek te gaan.

Doelgroep

Voor jongeren van 12 -16 die binnen de queer (LHBTIQ+) doelgroep vallen en voor jongeren van 16 plus die in deze doelgroep vallen.


Tags

Zelfvertrouwen
LHBTI'ers
Preventieprogramma's
Groepstrainingen
LHBTI-hulpverlening

></center>
<br/><br/>
			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Dr. van Welylaan 2, 2566ER
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties