Queer Support Den Haag

Workshops positief leven met hivWe bieden een veilige en ontspannen omgeving, waarin uw privacy gewaarborgd is. Zodat u, misschien wel voor de eerste keer, openlijk kunt praten over hoe het (voor u) is om te leven met hiv en alles wat daarbij komt kijken.

Hoe mooi zou het zijn om informatie te krijgen en verhalen van anderen te horen die u zouden kunnen helpen? Of om met uw ervaringen anderen op weg te helpen? Of om te zien dat u er niet alleen voor staat. En dat u niet de enige met vragen bent? En vooral, om een (nog) positiever en sterker beeld over uzelf te krijgen en positief te zijn/blijven over uw leven met hiv.

Daarom organiseren wij, op verschillende locaties in het land, de Workshopreeks Positief Leven. En nodigen we u van harte uit om mee te doen!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf u dan snel in!


Tags

Hiv-geïnfecteerden
Ontmoeting
Hiv
Queers

></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties