Queer Support Den Haag

Podcast LHBTIQ+LHBTIQ+ is vandaag de dag een veelbesproken onderwerp. Dat is niet altijd zo geweest, stelt Eveline van de Putte. En of we dan begrijpen waar het echt over gaat, is ook nog maar de vraag. Hoog tijd om het licht te schijnen op LHBTIQ+ én op de pioniers!

Eveline leest voor uit haar boeken “Stormachtig Stil” over roze ouderen en “Nieuwe Namen” over transgender ouderen. Verder overhoren we haar – ze slaagt met (regenboog)vlag en wimpel – en vragen wij haar naar de rol van de overheid én van onszelf als het gaat om een bijdrage leveren aan het welzijn van de LHBTIQ+ community. 


Tags

LHBTI'ers
LHBTI-emancipatie
Queers
Podcasts

Regenboogvlag></center>
<br/><br/>
			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Mercuriusweg 37, 2516AW
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties