Queer Support Den Haag

Organiseren van herdenkingen en andere activiteitenHet homomonument in de binnenstad speelt in toenemende mate een rol in de LHBTIQ-gemeenschap en heeft in de loop der tijd een bredere functie gekregen. Het gedenkteken is een teken van zichtbaarheid in de samenleving, een verbindend symbool en een baken voor waakzaamheid tegen onderdrukking.

Zo worden er bij het homomonument activiteiten georganiseerd ter gelegenheid van Coming Outdag, de The Hague Pride Walk en vindt er een jaarlijkse ceremonie plaats tijdens de 4 mei herdenking.


Tags

LHBTI'ers
Queers

Queer vrienden></center>
<br/><br/>
			
			 						<a target=WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties