Queer Support Den Haag

Girl Gone International The HagueGirl Gone International (GGI) The Hague is de lokale tak van een wereldwijd internationaal vrouwennetwerk dat zich focust op vriendschap. De community heeft als voertaal Engels, bestaat uit een besloten Facebook groep en organiseert meerdere keren per maand sociale events voor haar leden. 

Iedere volwassen (18+) vrouw en non-binary persoon die op zoek is naar vriendschap en persoonlijke connecties in Den Haag kan gratis lid worden via de Facebook groep. De organisatie is in handen van vrijwilligers.

Voor wie?

Vrouwen


Tags

Vrouwen
Vriendinnen
Vrouwenemancipatie
Onlinecommunity's
LHBTI'ers
Vriendschapsbemiddeling
Engels
Queers

Ontmoeten 3 jonge vrouwen></center>
<br/><br/>
			
			 										<br>
<br>
		</div>
				
			
	</div>	
</div>	
			


<section class=


Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties