ORGANISATIES The Hang-out 070

The Hang-out 070The Hang-Out 070 is een huiskamerproject opgericht om een safer space te bieden aan de LHBTQ (lesbian, gay, Biseksueel, Trans en Queer) gemeenschap in de regio Haaglanden. Zij stellen zich op als een veilige ontmoetingsplek waar mensen uit deze gemeenschap zichzelf kunnen zijn, zichzelf kunnen ontplooien, en hun sociale contacten kunnen uitbreiden.

Daarnaast organiseren zij ludieke, educatieve evenementen met centraal thema’s die aansluiten aan de belangen van de gemeenschap. Hierin focussen zij ons op de leefwereld en de benodigdheden van LHBTQ mensen van kleur en mensen met een migratieachtergrond.
Zij geloven dat het centraal stellen van een onderbelichte groep binnen in een gemarginaliseerde demografie uitnodigend werkt voor het bevorderen van culturele, sociale, en persoonlijke cohesie.Occurance: Meestal open op de maandagen en vrijdagen. Open voor de gemeenschap neem contact op om langs te komen! Zie https://www.thehang-out070.nl/contact voor recente tijden Check hun sociale media voor events Geen sociale media? Dan kan je je aanmelden via onze activiteiten groepen op Whatsapp (https://ch
Doelgroep: Queer personen van kleur, mensen met een beperking, mensen die neuro-atypisch zijn
+31 6 28 795 134
Mail ons
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties