Queer Support Den Haag

Trans United NederlandTrans United Europe afdeling Nederland is een platform bedoeld voor transgenders met een bi-culturele achtergrond. Het platform richt zich op het zichtbaar en het bespreekbaar maken van de Trans-Community in Nederland. Wij creëren safe spaces, bieden transspecifieke zorg, en geven beleidsadvies op trans sekswerk, hiv en anti-racisme. 

Trans United Europe afdeling Nederland is onderdeel van Trans United Europe / Black and people of color European Network, een trans organisatie die beleidsadviezen ontwikkelt en uitvoert. Deze komen voort uit aanbevelingen uit het werk van de Raad van Europe / Council of Europe’s LGBT network, en verschillende commissies onder leiding van voorzitter Ursula von der Leyen. De organisatie verbindt door het netwerk de transgemeenschap van kleur en hun leiders op Europees niveau.

Speerpunten zijn:

  1. Werk en arbeidspositie, waaronder ook informeel werk zoals sekswerk.
  2. Gezondheid/transgender specifieke zorg, inclusief Soa en HIV preventie.
  3. Anti racisme werk.

Tags

Transseksuelen
LHBTI'ers
Transgenders

logo Trans United Nederland></center>

			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Oudezijds Voorburgwal 97, 1012EL
Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties