Queer Support Den Haag

Elance AcademyElance Academy is een coachingsacademie voor meiden tussen de 10 en 27 jaar. Wij leiden meiden en jonge vrouwen op tot sterke, inspirerende vrouwen en rolmodellen voor de toekomst.

Dit doen wij door diverse coachingsprogramma's waarbij meiden op verschillende leefgebieden worden gecoacht door 'een grote zus'. Dit zijn studenten die een sociale opleiding volgen of powervrouwen. Door het bieden van maatwerk, het betrekken van de omgeving van het meisje en de combinatie van individuele en groepsgerichte coaching zorgt Elance Academy voor een integrale aanpak. 


Tags

Emancipatie
Vrouwenemancipatie
Coaching
Coaches

></center>

			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Burgemeester van Karnebeeklaan 6, 2585BB
Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties