Queer Support Den Haag

Stichting Internationaal Homomonument Den HaagStichting Internationaal Homomonument Den Haag is opgericht op 16 oktober 1987, met als doel belangstelling te genereren en fondsen te verwerven voor het realiseren van een monument. Na de realisatie van het monument is het in eigendom overgedragen aan de gemeente Den Haag.

Na de overdracht van het monument is de stichting zich gaan toeleggen op andere doelen met betrekking tot het monument, zoals het organiseren van een jaarlijkse 4 mei herdenkingsceremonie.


Tags

Monumenten
LHBTI'ers
Homo-emancipatie
LHBTI-emancipatie
Queers

Logo internationaal homomonument den haag></center>

			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Scheveningseveer 7, 2514HB
Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties