Queer Support Den Haag

PEP Den HaagSamen meer betrokken

Het verkeersplein van de stad, de maatschappelijk makelaar in Den Haag, hoe je het ook wilt noemen, wij brengen partijen samen.
Want samen kunnen we meer doen voor Den Haag.

PEP geeft advies en trainingen, bijvoorbeeld over werken met vrijwilligers en op het gebied van (seksuele) diversiteit. Ook zetten we in op verdieping en samenwerking tussen en met organisaties rondom het thema queer en inclusie.

Een klein, startend initiatief kunnen wij helpen om bijvoorbeeld een stichting te worden.
En een grote, gevestigde organisatie kan juist dat kleine initiatief nodig hebben om in contact te komen met moeilijk te bereiken doelgroepen.

Of het nu de gemeente is die vrijwilligers wil waarderen, of een bedrijf dat zich in het kader van MBO wil inzetten, wij zijn de verbindende schakel. 
Dit doen we al ruim 10 jaar en de samenwerkingen blijven ons inspireren. Want elke verbinding, klein of groot, is belangrijk.

Toegankelijkheid
We hebben lift, invalidentoilet en vlakke vloeren 


Tags

Vrijwilligersbemiddeling
Maatschappelijke stages

></center>

			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Riviervismarkt 2, 2513AM
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties