Queer Support Den Haag

Centrum Seksueel GeweldHet Centrum Seksueel Geweld is een plek waar slachtoffers van een nare seksuele ervaring – online of offline – de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben. Dit kan gaan om forensische, medische en psychische hulp.

Het maakt niet uit of dat nu kort of lang(er) geleden is gebeurd. Bij het Centrum Seksueel Geweld werkt een team van artsen, verpleegkundigen, politie en andere hulpverleners samen om slachtoffers van seksueel geweld specialistische zorg te geven.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor slachtoffers en hun naasten, maar ook voor professionals.


Tags

Aanranding
Seksueel geweld
Verkrachting

Logo CSG></center>

			
			 										<br>
<br>
		</div>
				
			
	</div>	
</div>	
			


<section class=


Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties