Queer Support Den Haag

De LuisterlijnDe Luisterlijn is telefonisch dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek of een luisterend oor. Want praten lucht op. Daarnaast is er de mogelijkheid om te chatten of te e-mailen. Wanneer u pijn hebt of ergens over piekert, op de momenten dat u zich alleen voelt of juist blij. Wij geven u even dat steuntje in de rug. De hulp is vrijblijvend en anoniem. Voor meer informatie kijk op de website.


Tags

Eenzaamheid
Psychosociale problemen
Telefonische hulpverlening
Verdriet
Chatten
Mantelzorgondersteuning
LHBTI'ers
Preventieprogramma's
De Luisterlijn
Onlinehulpverlening
Genderidentiteit
Queers

logo de luisterlijn></center>

			
			 			
			
			<iframe 
          width=

't Goylaan 9, 3525AA
Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties