Queer Support Den Haag

The Parliament of Pain - The Hague Roller DerbyThe Parliament of Pain - The Hague Roller Derby is een vereniging voor roller derby, een contactsport op rolschaatsen. Roller derby lijkt op een combinatie van ijshockey en rugby: een combinatie van skaten, snelheid, strategie en fysieke inspanning.
Onze vereniging bestaat uit zo'n 70 leden (skaters, scheidsrechters en zogenaamde non-skating officials). We oefenen 2 tot 3 keer per week in sporthal Oranjeplein in de Schilderswijk. De trainingen zijn intensief, maar toch afwisselend en geschikt voor zowel ervaren als beginnende skaters.
Twee keer per jaar is er een introductiemaand voor nieuwe leden om onze vereniging en de sport te leren kennen. Daarnaast hebben we meerdere keren in het jaar evenementen en wedstrijden. 

Tags

Sportverenigingen
Sportaanbod
Schaatsen

Parliament of pain></center>

			
			 			
			
			<iframe 
          width=

Slicherstraat 11, 2515GE
Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties