Queer Support Den Haag

FairspaceFairspace werkt aan een veilige openbare ruimte voor iedereen door een einde te maken aan grensoverschrijdend gedrag.
Één straat, één community, één werkvloer per keer. Een groot deel van onze tijd brengen we door op één of meer van de volgende plekken:

  • de openbare ruimte: zoals op straat, openbaar vervoer, cafés en bars/nachtclubs
  • de werkvloer: op kantoor, virtueel of fysiek
  • en het onderwijs: zoals  scholen, universiteiten en studentenverenigingen

Op elke plek komen andere ervaringen voor. Grensoverschrijdend gedrag vindt echter overal plaats, ongeacht in welke ruimte je je bevindt. We passen onze diensten en opdrachten aan op elke space, zodat onze oplossingen en aanbevelingen relevant zijn voor onze partners, doelgroepen en opdrachtgevers.


Tags

Emancipatie
Openbare veiligheid
Queers
Straatintimidatie

></center>

			
			 										<br>
<br>
		</div>
				
			
	</div>	
</div>	
			


<section class=


Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties