ZIZLaagdrempelige, snelle en goedkope SOA zorg voor iedereen.

ZIZ is een non-commerciële SOA kliniek. In samenwerking met zorgverzekeraars, LUMC en de GGD testen we een nieuwe manier van SOA zorg: Na een online eHealth consult kan je zonder afspraak langs komen.

De testen worden direct op locatie ingezet waardoor de uitslag binnen 90 minuten bekend is. Daarnaast kan je zonder afspraak een gesprek met een ervaren SOA verpleegkundige te hebben.

De verpleegkundige is zelf queer en is deskundig in onder andere diversiteit, sekswerk, queer-specifieke hulpvragen op seksueel, maatschappelijk en emotioneel gebied.

ZIZ zit in het centrum op de Spijkermakersstraat 101a. Voor meer informatie bezoek je www.ziz.nl

Spijkermakersstraat 101A, 2512 ET Den Haag
06 434 882 97
Mail ons
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties