ORGANISATIES Haags Platform Seksuele Diversiteit

Haags Platform Seksuele DiversiteitHet HPSD wil uitdragen dat seksuele diversiteit een wezenlijk en volwaardig onderdeel vormt van de (culturele) rijkdom van de stad Den Haag. Daarvoor zet het HPSD in op een brede ondersteuning voor het bevorderen van de emancipatie van bi-culturele LHBT’s in alle wijken en buurten van de stad. LHBT’s moeten zich overal in de stad veilig kunnen voelen en volop kunnen meedoen. Ze richten zich op het bevorderen van concrete activiteiten die voorzien in de behoefte van bi-culturele LHBT’s in de verschillende stadsdelen. 

Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties