ORGANISATIES JIP Jongeren Informatie Punt Den Haag

JIP Jongeren Informatie Punt Den HaagJongeren tussen de 12 en 27 jaar kunnen bij het JIP terecht voor informatie, advies en ondersteuning op thema's zoals werk, wonen, seksualiteit, hulp en recht. 

Het JIP is een wegwijzer naar andere instanties wanneer jongeren en verwijzers niet weten waar zij terecht kunnen met een vraag en/of probleem. Het JIP helpt jongeren op een manier die zij prettig vinden: met een persoonlijk gesprek in de winkel (op afspraak) maar ook via een telefoontje, e-mail, social media en WhatsApp.

Je kunt elke werkdag tussen 13.00-17.00 uur bellen. Neem contact op met het JIP en maak een afspraak. De geboden hulp is gratis, vertrouwelijk en zoveel mogelijk anoniem. Je vindt JIP in het Centrum.

Je kunt bij het JIP ook terecht voor hulp bij het invullen van formulieren voor bijvoorbeeld het aanvragen van studiefinanciering of een zorgverzekering en verkoop van condooms.  

Word je 18? Vanaf nu moet je zelf van alles regelen. Kijk op 'Regel je Shit' en download de checklist om je daarbij te helpen.


Tags

Soa's
Queers
Onlinehulpverlening
LHBTI'ers
Jongerenwerk
JIP's
Informatie- en advieswerk
Genderidentiteit
Drugsverslaving
Chatten
Alcoholisme
LVB-jeugd


Amsterdamse Veerkade 17, 2512AG
Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties