DIENSTEN In gesprek met scholieren over seksuele identiteit en seksuele diversiteit

In gesprek met scholieren over seksuele identiteit en seksuele diversiteitWij, jij en ik. Respectvol over liefde en diversiteit is een aanpak om het gesprek aan te gaan met scholieren over seksuele identiteit en seksuele diversiteit. Het persoonlijke verhaal van peer educators – die maar een paar jaar ouder zijn dan de scholieren – krijgt een centrale plek. Er is veel tijd voor uitwisseling van persoonlijke ervaringen. In kleine groepjes voeren peer educators en scholieren samen speelse werkvormen uit. 


Tags

Diversiteit
Genderidentiteit
Queers
LHBTI'ers
Informatie- en advieswerk


Queer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties