DIENSTEN LGBT+ netwerk

LGBT+ netwerkHet LGBT+ Network biedt een platform aan alle lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, intersekse en queer medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden.

Behalve zij is iedereen die zich betrokken voelt bij de universiteit welkom om deel te nemen aan activiteiten. Primair doel van het LGBT+ Network is om de inclusie van haar doelgroep te bevorderen; dat houdt voor het netwerk ook de inclusie van niet-LGBT+-medewerkers en -studenten in.


Tags

Queers
LHBTI'ers
Sociale netwerken
Anna van Buerenplein 301, 2595DG
070 8009507
Mail ons
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties