DIENSTEN Advies en leergang emancipatie

Advies en leergang emancipatieIedere organisatie kan iets bijdragen aan emancipatie. Staat het voldoende op het vizier? Is jouw organisatie LHBTI vriendelijk? Krijgen mannen en vrouwen gelijke kansen?

Iedereen zou de kans moeten krijgen zich te ontwikkelen en mee te doen in de samenleving. Als je niet wordt geaccepteerd, kún je niet meedoen. We zetten ons in voor vrouwenemancipatie, mannenemancipatie en mensen met een andere seksuele geaardheid dan hetero.

Voor wie?

Volwassenen en ouderen


Tags

Mantelzorgondersteuning
Trainingen
Vrijwilligers
Vrijwilligerswerk
Emancipatie
Queers
Vrouwenemancipatie
LHBTI-emancipatie
Riviervismarkt 2, 2513AM
070 3024444
Mail ons
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties