DIENSTEN Strong girls network

Strong girls networkElance Academy brengt meiden en (jonge) vrouwen uit verschillende leefwerelden bij elkaar in het Strong Girls Network (SGNW). Een veelzijdig netwerk waarin (jonge) vrouwen elkaar motiveren om vol zelfvertrouwen de wereld te betreden.

Door onze expertise met elkaar te delen draagt deze verbinding bij aan het versterken van de economische positie van vrouwen. Wat het SGNW uniek maakt is de verbinding vanuit diversiteit: we zijn als mens gelijkwaardig, maar het zijn juist onze verschillen die ervoor zorgen dat we van elkaar leren.

Voor wie?

Meiden en vrouwen


Tags

Empowerment
Sociale netwerken
Vrouwen
Vrouwenemancipatie
Queers
Lesbisch
Koninginnegracht 15, 2514AB
020 2337044
Mail ons
WebsiteQueer Support Den Haag
De sociale kaart is er om queer personen en andere betrokkenen een overzicht te bieden van organisaties die zich (o.a.) bezighouden met queer thema’s. Professionals kunnen de sociale kaart inzetten om passende informatie te bieden aan cliënten en met andere professionals in contact te komen.

Contact
Voor vragen over de dienstverlening van een organisatie, kun je contact opnemen met de betreffende organisatie. Heb je vragen over Queer Support Den Haag, wil je jouw organisatie vermelden of een wijziging of aanvulling doorgeven? Mail naar emancipatie@denhaag.nl
© Queer Support Den Haag | Realisatie Knijnenburg Producties